Nieuw afzetkanaal voor Hatz Motoren & Service in België en Luxemburg

Motorenfabrik Hatz verandert haar verkoop- en serviceactiviteiten voor België

Vanaf 1 januari 2020 zal Motorenfabrik Hatz haar bestaande en nieuwe klanten in België en Luxemburg samen met haar filialen zelf onder haar hoede nemen. Igor Hahn, Area Sales Manager, is verantwoordelijk voor deze markt.

"Wij willen met deze vernieuwing onze marktaanwezigheid in België en Luxemburg verder versterken en intensief uitbreiden," aldus Igor Hahn. De verandering brengt veel voordelen voor onze klanten met zich mee. Deze wijze van werken garandeert een snellere en directere ondersteuning door de fabrikant en klanten hebben altijd toegang tot het volledige productassortiment in het centrale magazijn. Voor Igor Hahn zijn de voordelen duidelijk: "Klanten kunnen gemakkelijker contact opnemen, de beschikbaarheid van producten wordt sneller en de levertijden worden korter." Het bedrijf garandeert niet alleen flexibiliteit - ook bij grotere hoeveelheden - maar kan de klant gelijktijdig het gebruik van zijn wereldwijde service-infrastructuur aanbieden. "Goed nieuws voor alle Belgische en Luxemburgse klanten van Hatz die vanaf volgend jaar van een uitgebreide en snel reagerende dienstverlening kunnen profiteren." Motorenfabrik Hatz zal in België en Luxemburg de bestaande en nieuwe klanten met een uitgebreide ondersteuning voor alle producten en componenten ter zijde staan.

De vorige, algemene importeur BIA zal als gevolg hiervan zijn verantwoordelijkheid teruggeven aan het Hatz-moederbedrijf. Motorenfabrik Hatz wil BIA en haar medewerkers bedanken voor hun jarenlange vertrouwen en succesvolle samenwerking.

Hatz kondigt deze vernieuwing met een bedankje aan. Daarvan kan iedereen die in dit afzetgebied met Hatz-motoren werkt of geïnteresseerd is in de oplossingen en producten, profiteren. Meer informatie vindt u op www.hatz.be.

Uw contactpersoon voor de verkoop van Hatz motoren in België:

Igor Hahn
Area Sales Manager

Telefoon: +49 8531 319-229
E-Mail: [email protected]

 

Stephan Gritsch

Stephan Gritsch

Marketing Communications Team Leader, Motorenfabrik Hatz GmbH & Co. KG

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Motorenfabrik Hatz GmbH & Co. KG

In zijn bijna 140-jarige geschiedenis is het bedrijf de wereldleider geworden in dieselmotoren tot 64 kilowatt. Naast motorfabricage produceert het bedrijf metalen componenten met hoge precisie, niet alleen voor de auto- en bedrijfsvoertuigenindustrie. Bovendien heeft het bedrijf een hoge competentie in systeemtechniek en ontwikkelt en produceert het speciale apparatuur op basis van industriële motoren en biedt het zijn klanten oplossingen op maat. Hatz heeft 1100 werknemers in dienst op drie locaties en in 12 vestigingen. Met zijn wereldwijde netwerk is Hatz aanwezig in meer dan 120 landen.

View full company profile

Data protection | Disclaimer/Imprint

Contact